DENEYİM

Maşka Balkan Kasabı

Kasap Köfte
İçinde soğan, maydanoz, tuz, karabiber ve bayat ekmek vardır. Dana etine az miktar kuzu eklenerek yapılan köftemiz ızgarada enfes olur.

Süt Dana Pirzola
Süt Dananın 6 ila 12 numaralı kaburgalar arasında en fazla lezzet ve su içeren kemikli et. Bütün pişirilme usüllerine ilişkin önerilerimizi tarifler bölümünde bulabilirsiniz. Izgara ederken deniz tuzu kullanmanızı öneririz.
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %5-10 Fire verir.

Süt Dana Antrikot
4 ila 12 numaralı kaburgalar arasında kemiğinden sıyrılmış en fazla lezzet ve su içeren et.
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %5-10 Fire verir.

Süt Dana Bonfile
8-5 No'lu kısımlarda, sırt kemiğinin iç kısmında bulunan yumuşaklığı ile beğenilen et. Izgara, döküm tavada ızgara, fırın ve hatta teflon tavada son derece lezzetli sonuçları alabilirsiniz. Izgara ederken deniz tuzu kullanmanızı öneririz.
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %15-20 Fire verir.

Süt Dana Kontrfile
8-5 No'lu kısımlardan elde edilir. 
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %20-25 Fire verir.

Süt Dana İncik (Ossa Buco)
1 No'lu kısımdan çıkan bu kemikli parça özellikle haşlama ve fırın için çok idealdir. Kemik içindeki ilik eriyerek yemeğe lezzet verir. Pişirilme usüllerine ilişkin önerilerimizi tarifler bölümünde bulabilirsiniz.

Kuzu Bütün Kol
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %10-15 Fire verir.

Kuşbaşı (Sotelik)
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %15-20 Fire verir.

Kuşbaşı (Tas Kebabı)
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %20-25 Fire verir.

Kuzu Fırınlık Kol
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %15-20 Fire verir.

Kuzu Kuşbaşı Kol
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %20-25 Fire verir.

Kuzu Kapama
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %15-20 Fire verir.

Kuzu Bütün But
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %10-15 Fire verir. Kuzu but
ortalama 2,5 kg'dır.

Kuzu Fırınlık But
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %15-30 Fire verir. Kuzu but ortalama 2,5 kg'dır.

Kuzu Külbastı
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %40-50 Fire verir.

Kuzu Pirzola
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %50-55 Fire verir. Kuzu kafesin ortalama ağırlığı 3 kg'dır.

Kuzu Şiş
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, zar gibi bölümlerin ayıklanması sonucunda yaklaşık %40-50 Fire verir.

Dry Aged Pirzola
28 gün kemik üzerinde bekletilen pirzolanın hem lezzeti hem yumuşaklığı artar. Mangal veya döküm tavada en iyi  sonucu verir. Izgara ederken deniz tuzu kullanmanızı öneririz.
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kemik, kaba yağ, kararmış bölge gibi kısımların ayıklanması sonucunda yaklaşık %25-35 Fire verir.

Dry Aged T-Bone Steak
Hem bonfile hem kontrfilenin beraber bulunduğu T-Bone Steak bir klasik. Mangal veya döküm tavada en iyi sonucu verir. Izgara ederken deniz tuzu kullanmanızı öneririz.
Fire Oranı: Bu ürün sinir, kaba yağ, kararmış bölge gibi kısımların ayıklanması sonucunda yaklaşık %10 Fire verir.

KAMPANYALAR


MAŞKA